tisdag 24 juni 2014

Today's Workout (Tisdag vecka 26)

Idag var det endast magträningsutmaningen på schemat.
Det betydde...

- 70 sit-ups (långa sit-ups) (http://youtu.be/1fbU_MkV7NE) som jag delade upp i två set om 25 repetitioner och ett set om 20 repetitioner.
- 90 crunches ("vanliga" sit-ups) (http://youtu.be/Xyd_fa5zoEU) som jag delade upp i tre set om 30 repetitioner.
- 42 benlyft (http://youtu.be/JB2oyawG9KI)
- 55 sekunder plankan (http://youtu.be/3vgG_Zemg88)

Innan tyckte jag att sit-upsen, de långa, var de jobbiga, men nu är det plankan som tar slut på mig. Jag gör övningarna i den ordning de är uppskrivna här, förutom att jag varvar de långa och vanliga sit-upsen. Det betyder att plankan kommer sist, när jag är som mest trött. Men jag ska klara mig igenom detta!

Börjar redan se antydan till magrutor, om jag inte skulle haft ett brock på magen som putar ut precis mellan två av "rutorna", så de två blir som en enda långsmal triangel. Och om jag inte haft mina utåtstående revben, så hade man kanske kunna se min numer vältränade magmuskler lite bättre. Men, men... Jag försöker tycka om min kropp precis så som den ser ut.

Jag är dessutom sjukt trött efter dessa två första arbetsdagarna. Och då menar jag otroligt trött. Nu väntar duschen, och sen ska jag slänga mig i sängen och drömma mig bort. Njuta av värmen och den mysiga sängen, som jag vet att jag kommer sakna något fruktansvärt i morgon, klockan halv åtta, när jag redan är igång och jobbat en halvtimme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar